Ο Γιάννης Κούτρας στον "Βράχο" της Αιδηψού την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 21:30



🕒 Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό


Είναι γνωστή η αγάπη του Γιάννη του Κούτρα για τα μέρη που μεγάλωσε. 

Είναι γνωστή η αγάπη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου για τις μοναδικές εκδηλώσεις.

Είναι γνωστή και η αγάπη του δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού για τον ιαματικό βράχο, καθώς και η προσπάθεια ανάδειξης του από την εποχή που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια Στερεάς. 

Όταν συνδυαστούν αυτά μαζί βγάζουν κάτι πολύ όμορφο. 

Ο Γιάννης Κούτρας την Τετάρτη 12 Αυγούστου στον "Βράχο" της Αιδηψού και ώρα εννέα και μισή, για μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της τουρνέ 

"Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία

που έχει εμπνευστεί το όνομα της από ένα στίχο στο ποίημα του Καββαδία "Γυναίκα", θα τραγουδήσει όπως πάντα και θα μας ταξιδέψει, έτσι όπως μόνο αυτός γνωρίζει. 

Μαζί του θα βρεθούν φίλοι του καλοί που θα τον συνοδεύσουν σε αυτή την εκδήλωση, ο Γ. Ζουγανέλης, Ο Β. Καρράς, ο Κ. Μακεδόνας, Ο Μ. Σεβιλόγλου, ο Δ. Τσακνής και η Αγγ. Τουμπανάκη θα είναι εκεί σε μια μαγευτική βραδιά. 

Όλοι θα είναι εκεί, εκείνη τη βραδιά!!!

Μια βραδιά που κάτι μου λέει ότι θα απολαύσουν όχι μόνο όσοι βρεθούν στον "Βράχο" αλλά και κάποιοι που θα βρεθούν, πάνω από αυτόν εκείνο το βράδυ. Φίλοι, δάσκαλοι και οδηγοί που χάθηκαν ξαφνικά τον περασμένο χρόνο απ' τις ζωές μας. 

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου και τον δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Κόστος εισιτηρίων:

Προπώληση: 8 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ

Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Εν αναμονή και των νέων μέτρων λόγω κορονοϊού σχετικά με την διοργάνωση της συναυλίας. Μείνετε συντονισμένοι στον "Αιδήψιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου