Τι ετοιμάζει ο δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού για την Λουτρόπολη;



🕒 Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά


Κάτι φαίνεται πως ετοιμάζει ο δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού με σκοπό την αναθέρμανση του τουρισμού στην Λουτρόπολη. 

Άμεσα τα αντανακλαστικά του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς σχετικά με την καθίζηση που έχει υποστεί η περιοχή στον τομέα του τουρισμού. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα στο τέλος του άρθρου ξεκίνησαν γυρίσματα για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με τη συμμετοχή νέων, επαγγελματιών και μη, κατοίκων του τόπου μας. Το αποτέλεσμα των γυρισμάτων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς όπως φαίνεται, ο σκοπός του είναι η άμεση προσέλκυση τουριστών για το καλοκαίρι. 

Είναι σημαντικό το δημόσιο να επιδεικνύει τόσο άμεσα αντανακλαστικά και είναι απορίας άξιο, που βρίσκονται οι σύλλογοι σε όλο αυτό. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν οι τοπικοί σύλλογοι, έχουν κάποιο σχέδιο αναθέρμανσης του τουρισμού για φέτος, αλλά ακόμα πιο σημαντικό, είναι δεδομένο πως στην εποχή που ζούμε χρειάζεται καθολικό ετήσιο σχέδιο, που να αφορά ολόκληρο τον Δήμο. 

Ένα σχέδιο που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις περιοχές του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και θα διαρκεί 11 μήνες το χρόνο. Είναι εξ ίσου σημαντικό να καθίσουν όλοι οι σύλλογοι στο τραπέζι με την δημοτική αρχή από τον ερχόμενο Οκτώβρη το αργότερο για την εκπόνηση σχεδίου, διαφήμισης προώθησης και σχεδιασμού εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Αφήνοντας στην άκρη τυχόν κόντρες και πολιτικές προτιμήσεις. 

Άξιο συγχαρητηρίων θα ήταν αν όλο αυτό γινόταν και σε συνεργασία με τον γειτονικό δήμο Λίμνης- Μαντουδίου - Αγίας Άννας, κάτι που προς στιγμήν έχουμε δει μόνο πέρυσι με την συνεργασία των "ρομαντικών εθελοντών" για την περίοδο της αποκριάς. Ο ανταγωνισμός μεταξύ μας μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Είναι καιρός η Βόρειος Εύβοια να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Μάρκετινγκ με ομάδες ειδικευμένες πάνω σε αυτό, ένα σχέδιο για την προώθηση όλων όσων έχει να προσφέρει αυτός εδώ ο τόπος, με το αντίστοιχο κόστος σε χρόνο και χρήμα που θα πρέπει να επωμισθούν, στον βαθμό του δυνατού και δεδομένης της κρίσης, όλοι οι επιχειρηματίες και οι αρχές του τόπου, αν θέλουμε να μην καταστραφούμε ολοσχερώς. Αν θέλουμε η Βόρειος Εύβοια να μην καταντήσει κρανίου τόπος. 

Εδώ ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Κύριος Κοντζιάς μπροστάρης στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου