ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ / Σήμερα στις 8 το βράδυ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων

🕒 Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σήμερα ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του τμήματος νεανίδων του Σύλλα 1990, για την β' προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ομάδα αγωνίζεται στον Β' όμιλο μαζί με τις ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ.

Απόψε στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Αιδηψού, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , θέλοντας να μπει με το δεξί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης κάνοντας ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση όπως μας έχει συνηθίσει. 

Στον άλλο όμιλο που έχει ξεκινήσει πιο νωρίς ήδη σήμερα οι ομάδες αγωνίζονται για την 5η αγωνιστική και μια θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής, μόνο η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου που έχει το αήττητο σε τέσσερεις αγώνες. 

Έτσι μένουν ακόμα 5 θέσεις για τα τελικά, που πρέπει να συμπληρωθούν και εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. 

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι για πρώτη φορά οι νεανίδες μας, συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος κάνοντας αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες με πολλά χρόνια παρουσίας στον θεσμό και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσουν και φέτος. 

Ο αγώνας  θα διεξαχθεί όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Κ 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΚΕΙΜΗ - ΧΟΥΓΙΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ: ΤΣΙΜΠΡΙΚΑ ΑΝΘΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  - ΧΑΛΑΣΤΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου