Συνάντηση Χατζηγιαννάκη - Κοντζιά για τον τουρισμό


🕒 Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης βρίσκεται σε περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια αυτές τις ημέρες. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, σε φιλικό κλίμα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού κύριο Κοντζιά και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αυτό το διάστημα αλλά κυρίως για την δύσκολη περίοδο που περνάει ο τουρισμός στην περιοχή. 

Ο κύριος Χατζηγιαννάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του τουριστικού προϊόντος της Βορείου Ευβοίας και άμεσα, καθώς οι επιπτώσεις της κρίσης από την πανδημία θα είναι πολύ έντονες και θα καταβάλουν ακόμα περισσότερο την οικονομία. Τέλος ο κύριος Χατζηγιαννάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα της στήριξης από την κεντρική εξουσία στο έργο των δήμων για να μπορέσει να ξεπεραστεί και αυτός ο οικονομικός και όχι μόνο, σκόπελος.

--------------

Κάπου εδώ εγώ θέλω να πω, πως είναι καλά τα ευχολόγια και οι συναντήσεις των αιρετών, αλλά για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, χρειάζονται έργα και σχεδιασμός. Μα πάνω από όλα συνεργασίες.

Οι βουλευτές τις Εύβοιας πρέπει επιτέλους να αφήσουν στην άκρη, την μικροπολιτική και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα, του τόπου τους. 

Βέβαια πρέπει και εμείς, οι πολίτες να σταματήσουμε επιτέλους να λειτουργούμε με κομματικά κριτήρια, αν θέλουμε το καλό μας. Πρέπει να πλησιάσουμε όλους τους υποψηφίους σε κάθε εκλογές και να απαιτήσουμε, συγκεκριμένα έργα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,   διαφορετικά να πηγαίνουν σπίτι τους. 

Φτάνει πια με την παραμελημένη Εύβοια, που γίνεται βορά στις ορέξεις του κάθε πολιτευμένου. Εννοείται πως όλα αυτά δεν απευθύνονται στον κύριο Χατζηγιαννάκη, αλλά γράφονται με αφορμή την πιο πρόσφατη επίσκεψη βουλευτού, στην περιοχή. Τα ίδια ισχύουν για όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου