ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Για τις νεανίδες του ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 1990


🕒 Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά


Με μια θριαμβευτική νίκη και μια εξαιρετική εμφάνιση έκλεισαν το εισιτήριο για τα τελικά οι νεανίδες του Σύλλα. Επικράτησαν με 28-59 επί της ομάδας του ΓΛΑΥΚΟΥ Α.Ο. και αήττητες μπήκαν επάξια στις 6 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα του Γλαύκου παραδομένη στην ικανότητα της ομάδας του Σύλλα κατάφερε να βάλει μόλις δύο πόντους. 

Κάπου εδώ χρειάζεται να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα που έχει χτίσει ο προπονητής Αργύρης Κουβάρας, ένας αξιολογότατος προπονητής που έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το ταλέντο ολόκληρης της ομάδας του Σύλλα και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο φωτιά από το οποίο περιμένουμε μόνο τα καλύτερα.  

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σύλλας αυτά τα δύο χρόνια έρχεται αντιμέτωπος με ομάδες που έχουν τεράστια ιστορία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ και δεν είναι καθόλου υπερβολή να μιλούμε για άθλο. Ένα σύνολο που αποτελείται από τεχνικό τιμ, παίχτες και διοίκηση που κάνουν τους Αιδήψιους υπερήφανους με τα κατορθώματα τους. Δίνοντας έτσι και το πάτημα στις νέες γενιές που έπονται, να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Εγώ για να μην χαλάσω την παράδοση, θα ευχηθώ για ακόμα μια φορά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, γνωρίζοντας πως τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ότι και να γίνει. Έχοντας ήδη αποδείξει την αξία τους και χωρίς κανείς, να μπορεί να την αμφισβητήσει.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μετς από τις 5 εώς και τις 9 Αυγούστου και ο Σύλλας καλείται να αντιμετωπίσει τους:

Πιερικός Αρχέλαος B.C. 
Α.Ο.Κ. Χανιά
Γ.Σ. Κρόνος 
Μια εκ των Ηλιούπολη/ Παναθηναϊκό            
και μια εκ των ΠΑΟΚ/Παναθλητικό Συκεών 
(Τρίτη η ανάδειξη του νικητή)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής,



ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


15:00 ΠΑΟΚ/Παναθλητικός-Ηλιούπολη/Παναθηναϊκός

18:00 Σύλλας-Πιερικός

21:00 Κρόνος-Χανιά

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


15:00 Χανιά-Σύλλας

18:00 Πιερικός-ΠΑΟΚ/Παναθλητικός

21:00 Ηλιούπολη/Παναθηναϊκός-Κρόνος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

14:00 ΠΑΟΚ/Παναθλητικός-Χανιά

17:00 Σύλλας-Κρόνος

20:00 Ηλιούπολη/Παναθηναϊκός-Πιερικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


13:00 Σύλλας-Ηλιούπολη/Παναθηναϊκός

16:00 Κρόνος-ΠΑΟΚ/Παναθλητικός

19:00 Χανιά-Πιερικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


10:00 ΠΑΟΚ/Παναθλητικός-Σύλλας

13:00 Πιερικός-Κρόνος

16:00 Ηλιούπολη/Παναθηναϊκός-Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου